Sukomoro Duwe Cerito

Sukomoro Duwe Cerito

Sukomoro Duwe Cerito

Sukomoro Duwe Cerito



Iseng-iseng Membuat Lagu Sukomoro Duwe Cerito. Dalam Isi Lagu saya susun agar Tercipta suatu Sejarah Desa Sukomoro. Dengan Tujuan Agar generasi Yang Akan Datang Mencari Tahu Sejarah Asli Desa Sukomoro ini. Di Buat Tahun 2017. Berikut Lirik-Liriknya.


Lirik SUKOMORO DUWE CERITO
Kritik saran di perlukan
Upload : fb Arief.Tewe


Sukomoro iku akeh cerito
Nanging ra ono sing
Biso nyeritakno
Biyen alas tanpo ono manungso
Ono Satrio sing Babat Deso


Di rewangi sing arane mbah Seno
Rekoso naliko babat deso
Pamrihe supoyo di panggoni
Anak putune sing gemati..
Suryo Adi Sukromo Lugo


Iku Asmane
Satrio Soko Pace
Sing Babat Dusun Kene
Lan Ora lali
Pasopati
Lurah kapisan Sukomoro


Saiki Sukomoro tentrem raharjo
Tandurane ono maneko warno
Saben taun Budayane deso
Tetep ono lan di leksanakno.


Sukomoro Nganjuk Duwe Cerito


Blogger
Disqus
Pilih Sistem Komentar

2 komentar

Advertiser